Openingstijden
Dinsdag t/m Donderdag 09:30 17:30
Vrijdag 09:30 20:00
Zaterdag 10:00 17:00

Oogzorg

Preventieve oogzorg is van groot belang voor de gezondheid van uw ogen

Slecht zicht kan er bij insluipen: je merkt soms niet wat je mist, beter kan zien. Daarom is het belangrijk om minimaal eens paar jaar je ogen te laten checken. Je hoeft ook niet pas langs de tandarts als je gaatjes hebt.

 

Oogonderzoek

Ervaar je klachten aan je ogen of heb je het idee dat je minder goed ziet (met je bril of contactlenzen)? Bezoek onze winkel voor een uitgebreid oogonderzoek.

Als we tijdens een oogonderzoek  oogaandoeningen- en afwijkingen detecteren geven we je advies over de behandeling ervan. Als het nodig is dan verwijzen we je naar je huisarts. Dit zijn (veel) voorkomende oogaandoeningen- en afwijkingen: Droge ogen, Hooikoorts, Astigmatisme, Tranende ogen, Staar, Rode ogen, Glaucoom, Diabetische retinopathie, Maculadegeneratie, Bijziendheid, Verziendheid, Conjunctivitis, Blefaritis (ooglidontsteking).

Een bril en glazen uitzoeken

Na het opmeten van je ogen zoeken we samen een montuur uit. Er zijn verschillende glasopties waar we je tijdens het uitzoeken en passen graag meer over uitleggen. In onze winkel hebben we altijd een mooie selectie  monturen op voorraad. Wij zijn onder andere dealer van deze merken »

Oogmeting

Net als de reguliere controle van uw gebit is het eigenlijk ook van belang om regelmatig uw ogen te laten controleren. Veel mensen laten hun ogen pas controleren als er iets mis mee is. Maar het is verstandiger om dat eerder te laten doen. Wij adviseren om vanaf 10-12 jaar minimaal eens in de 2 jaar een oogmeting uit te laten voeren. Een oogmeting word bij ons uitgevoerd door een gediplomeerd opticien en is in principe gratis. Meer over oogmeting »